8y
Bedankt voor de vriendelijke woorden over de voordelen van het werken met ons. Wat betreft uw nadelen, het spijt me te horen dat u zich zo voelde. Ik kan niet zien wie dit artikel heeft geschreven, maar als leider bij Cohesion kan ik u vertellen dat Cohesion Leadership zich inzet voor onze missie om mensen en bedrijven in staat te stellen te gedijen. We hebben grote vooruitgang geboekt met onze training en hebben toegewijde trainers, onboardingprocessen, tools en doorlopende training voor ons management, leiderschap en verkoopteams. Het is teleurstellend dat u geen buy-in van het management heeft ervaren. Het succes van onze verkoop- en leveringsteams versterken en faciliteren is cruciaal. We investeren consequent in nieuwe tools en services, zodat onze medewerkers werken met de beste software, tools en brancheoplossingen. Bovendien hebben we sterke, concurrerende compensatieplannen om onze teamleden te stimuleren en te belonen. Ik werk ook rechtstreeks met veel teamleden en kijk uit naar de mogelijkheid om met hen samen te werken om Cohesiediensten en -oplossingen aan klanten te leveren. In al onze gemeentelijke vergaderingen van het bedrijf bieden ik en andere leiders ondersteuning aan alle teamleden en onze deuren staan altijd open. Bedankt voor de feedback. We geven om het succes van elk van onze Cohesion-teamleden en het spijt ons echt dat u een negatieve perceptie had. We wensen je het allerbeste bij je volgende carrièrekans en we wensen je veel succes in de toekomst. John Owens Voorzitter