Goede arbeidsvoorwaarden en een diverse cultuur, maar trage besluitvorming. - werkgeversreview Solution Manager bij Commify

18 mei 2026

Pluspunten

Geweldige secundaire arbeidsvoorwaarden - het salaris is marktconform. Veel sociale en culturele evenementen (week van de geestelijke gezondheid, Pride Week, etc.). Omdat het bedrijf wereldwijd actief is, is het zeer divers en ligt de focus sterk op het creëren van een inclusieve omgeving, evenals op gezondheid en welzijn. Een goede afwisseling in het werk en de mogelijkheid om met verschillende klanten uit diverse sectoren te werken, wat fantastisch is voor junior medewerkers die de techwereld betreden. Over het algemeen heb ik iedereen met wie ik heb samengewerkt als prettig, beleefd en professioneel ervaren en heb ik een aantal geweldige relaties opgebouwd die ik hopelijk ook na mijn vertrek zal behouden.

Minpunten

Parkeren kan duur zijn als je geen gebruik maakt van het openbaar vervoer, maar het bedrijf biedt wel een voordelig maandabonnement voor parkeren aan. Flexibel werken is in de meeste teams mogelijk. Sommige teamleden en leidinggevenden binnen het bedrijf hebben het ontzettend druk, wat de besluitvorming en innovatie kan vertragen.

Ontdek andere reviews over Commify

4 feb 2026

Pluspunten

- Ondersteunend en toegankelijk leiderschap dat samenwerking en transparantie oprecht waardeert - Sterk gevoel van vertrouwen en autonomie: je krijgt de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen voor je werk en concrete resultaten te behalen - Mogelijkheden om professioneel te groeien, nieuwe uitdagingen aan te gaan en betekenisvolle veranderingen te bewerkstelligen - Slimme, hardwerkende collega's die erom geven om dingen op de juiste manier te doen - Het bedrijf ontwikkelt zich snel en investeert in het verbeteren van processen, systemen en werkwijzen - Open communicatie tussen teams, met de bereidheid om te luisteren en zich aan te passen

Minpunten

- Zoals bij elk groeiend bedrijf kunnen prioriteiten snel verschuiven en is verandermanagement nog steeds in ontwikkeling. - Processen en documentatie zijn nog steeds in ontwikkeling, wat flexibiliteit en initiatief vereist. - Het tempo kan soms hoog liggen, dus het is belangrijk om goed met verandering en onzekerheid om te kunnen gaan.

29 jan 2026

Pluspunten

Good work environment and people

Minpunten

Processes to get certain things done