22 jun 2018
Reactie van ConSol Partners
7yBedankt voor je positieve feedback. Zoals u al zei, zijn we erg trots op ons personeel en op de cultuur die ConSol Partners de afgelopen 10 jaar heeft opgebouwd. Het is jammer dat u vindt dat ConSol de nieuwste technologie / markten niet heeft bijgehouden als u bedenkt dat we goed presterende teams hebben op het gebied van autonoom rijden, blockchain en computervisie. We hebben de afgelopen 12 maanden ook veel toonaangevende technische tools getest, dus we blijven constant voorop lopen. Ons kantoor in de VS heeft een recordjaar met een aantal van de topfinancierers van de groep daar gevestigd, dus we zien weinig van de 'uitdagingen' waarover u spreekt. Zoals bij elk succesvol verkoopbedrijf zal er altijd personeelsverloop zijn, niemand kan zich voor dat feit verbergen en het is iets dat in de branche gebruikelijk is. Zoals u weet, is ConSol een voorstander van het het hele jaar door aanwerven van afgestudeerden en starters op instapniveau voor ons PERFORM-programma. In combinatie met een uitstekende interne opleiding investeren we zwaar in het binnenhalen van ons eigen talent. Daarom is uw opmerking "sterk afhankelijk zijn van het inhuren van externe expertise" verrassend, zo niet onjuist, zoals veel van de uitspraken die u hier hebt gedaan. Wij wensen u het beste met uw zoektocht naar een baan.