Hier werken is wat jij er van maakt! - werkgeversreview Persoonlijke ontwikkeling coordinator bij Connect

20 apr 2015

Pluspunten

Een geweldige familieomgeving! Het is geweldig als je van een teamachtige sfeer houdt. Eigenaren en beheerders zijn erg praktisch en stellen je in staat om op elk gewenst moment met hen te praten. Geweldige plek om verder te groeien en gepromoveerd te worden. Hoewel het helemaal geen commissiebasis heeft, word je beloond en gepromoot voor persoonlijke resultaten, werkethiek en houding (en zodra je begint, word je geëvalueerd voor een promotie). Ik en verschillende andere mensen die ik heb leren kennen, werden zeer snel gepromoot vanwege onze resultaten. Zeer relaxed bedrijf. Ze bieden je ruimte en flexibiliteit om zo creatief en innovatief te zijn als je wilt, zolang je maar professioneel blijft.

Minpunten

Jong bedrijf dus er is geen bedrijfsladder te beklimmen. Als je niet hard werkt en een goede houding hebt, kun je vastzitten aan de onderkant van de bedrijfsladder. Geen plek voor mensen die niet zelf gemotiveerd zijn of iemand nodig hebben om over hun schouder te kijken.

Ontdek andere reviews over Connect

16 jan 2021

Pluspunten

Covid-19 pandemic screwed up the entire industry. Connect went above and beyond to take care of us as employees for as long as they could. Great work environment and great coworkers.

Minpunten

Things changed often, but that was a response to covid. So not a holistic con

30 apr 2024

Pluspunten

- Pretty easy work - People are fun to work with - Doesn't get boring

Minpunten

- Chaotic leadership - All focus is on profit; to the detriment of people & team development