Plannings- en ontwikkelingscoördinator - werkgeversreview Planner Development Coordinator bij Connect

23 apr 2015

Pluspunten

Ik begon mijn carrière bij Collinson Media and Events, en kon niet blijer zijn met deze keuze. Het bedrijf heeft me reeds na één jaar in dienst te zijn geweest de mogelijkheid gegeven om intern the promoveren. Er zijn zoveel mogelijkheden om jezelf omhoog te werken vanwege de grote groei die het bedrijft heeft ondervonden de laatste paar jaar, en deze trend zal zich naar verwachting voortzetten de komende jaren. Hoewel de mogelijkheden tot promotie geweldig zijn, is mijn favoriete aspect van het werken bij CME de mensen waarmee ik werk. Van mijn directe leidinggevende tot de eigenaar van het bedrijf, er heerst een gevoel van ondersteuning, aanvaarding en een welwillendheid om je te helpen. Ze zullen niet je handje vasthouden tijdens elke opdracht die je toegewezen wordt, maar hulp is zo geboden wanneer je niet zeker bent over hoe je huidige doel te bereiken. Mijn collega's zijn de reden dat ik het leuk vind om naar mijn werk te gaan en er plezier uit zal blijven halen.

Minpunten

Er is een licht gebrek aan bedrijfsrichting van tijd tot tijd. Een zeer ambitieuze visie leidt tot projecten of opdrachten waarvan het lijkt alsof ze werden aangenomen zonder na te denken over de consequenties.

Ontdek andere reviews over Connect

16 jan 2021

Pluspunten

Covid-19 pandemic screwed up the entire industry. Connect went above and beyond to take care of us as employees for as long as they could. Great work environment and great coworkers.

Minpunten

Things changed often, but that was a response to covid. So not a holistic con

30 apr 2024

Pluspunten

- Pretty easy work - People are fun to work with - Doesn't get boring

Minpunten

- Chaotic leadership - All focus is on profit; to the detriment of people & team development