4 nov 2025
Reactie van Corpay
7moHartelijk dank voor uw doordachte en openhartige beoordeling. We waarderen uw jarenlange toewijding aan Corpay en uw bereidheid om zo'n gedetailleerde feedback over uw ervaring te delen. We zijn blij te horen dat u met sterke teamgenoten en ondersteunende leidinggevenden hebt samengewerkt en dat onze gestructureerde planning een gezonde balans tussen werk en privéleven mogelijk maakt. Deze elementen vormen een kernonderdeel van wat we in alle afdelingen nastreven. Tegelijkertijd nemen we uw opmerkingen over salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden, betrokkenheid van het management en communicatie zeer serieus. We begrijpen dat een eerlijke beloning, transparant leiderschap en consistentie in processen essentieel zijn om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich gewaardeerd en zeker voelen in hun functie. Corpay voert momenteel een bedrijfsbrede evaluatie uit van de salarisstructuur en het vakantiebeleid om beter aan de behoeften van ons personeel te voldoen. We versterken ook de ontwikkelingsprogramma's voor managers om ervoor te zorgen dat communicatie, erkenning en feedback effectiever van het management naar elk teamlid stromen. Uw feedback over het luisteren naar "de mensen in de frontlinie" raakt ons diep. Onze medewerkers vormen het hart van ons bedrijf en we zetten ons ervoor in om hun stem te laten horen, goede prestaties te erkennen en groeimogelijkheden te bieden die zowel inzet als loyaliteit belonen. Nogmaals bedankt voor uw inzet en voor uw hulp bij het vinden van verbeterpunten. Uw perspectief versterkt onze toewijding aan het creëren van een werkomgeving die transparantie, stabiliteit en respect op elk niveau waardeert.