Hoge omzet - werkgeversreview Staff Accountant bij Crowe LLP

3,0
7 dec 2021

Pluspunten

De mogelijkheid om op een consistente basis vanuit huis te werken (wanneer u niet naar klanten reist) is een enorm pluspunt bij Crowe en een van de beste voordelen die ze bieden.

Minpunten

Laaduren en “onbeperkte” aftakas. Dus oplaaduren zijn een beetje zinloos imo. Het management wil dat medewerkers op jaarbasis specifieke laadurendoelen halen, maar heeft ook een tone at the top die medewerkers aanmoedigt om laaduren te eten om aan de budgetten voor onze klantafspraken te voldoen. Dit maakt het een uitdaging om de balans te vinden tussen het voldoen aan uw eigen verwachtingen zonder een budget te overschrijden en een manager van streek te maken. Bovendien heeft de overstap naar onbeperkte aftakas het feitelijk onmogelijk gemaakt om vrij te nemen zonder op andere tijden overuren te moeten maken om uw oplaaduren in te halen. Als gevolg hiervan werk je uiteindelijk hetzelfde aantal uren, dus het is in feite geen echte vrije tijd.

Ontdek andere reviews over Crowe LLP

4 jun 2026

Pluspunten

Friendly coworkers and exposure to a variety of client engagements.

Minpunten

Like most public accounting firms, the work-life balance isn't great during busy season.

3,0
6 jun 2026

Pluspunten

flexibility, good coworkers, thats it

Minpunten

bad pay & cannot negotiate when getting raises.

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle