Geweldige plek om te werken - werkgeversreview Human Resources Business Partner bij DeterTech

5 okt 2023

Pluspunten

Werken in HR betekent een bedrijf "met al zijn gebreken" zien, en ik kan eerlijk zeggen dat DeterTech het meest onberispelijke bedrijf is waar ik ooit heb mogen werken. Het bedrijf ondergaat momenteel veel veranderingen door de overname en de fusie van de Britse activiteiten, wat voor veel uitdagingen zorgt. Dat gezegd hebbende, het bedrijf gaat hiermee om met een open en eerlijke dialoog met het oog op het verbeteren en ontwikkelen van niet alleen de activiteiten, maar ook de mensen. Ons managementteam drijft altijd onze waarden aan en geeft onze teams de macht om beslissingen te nemen en ons doel op hun eigen unieke manier te bereiken, zonder angst om fouten te maken en daarvan te leren. Een ongelooflijke werkplek. Wij zijn: Toegewijd Inclusief Ambitieus En dat zijn niet alleen maar woorden op een muur. Het zijn wij. Het is DeterTech.

Minpunten

Zoals gezegd is er veel verandering gaande in de sector. Dat kan soms chaotisch zijn en niet iedereen zal dat prettig vinden.

Ontdek andere reviews over DeterTech

3,0
25 mrt 2026

Pluspunten

Ups and downs like any business

Minpunten

Lack of Communication from SLT

1,0
14 nov 2025

Pluspunten

Flexibiliteit is behoorlijk hoog, fijne teams, vriendelijke mensen

Minpunten

De nieuwe CEO is een bullebak, agressief en een matig talent. Hij heeft totaal geen gevoel voor de omgang met mensen, zoals hier al eerder is geschreven. Het blinde vertrouwen dat de investeerders in hem hebben, is volkomen misplaatst. Ze adverteren voor een senior HR-medewerker, en hij zal hun leven tot een hel maken totdat ze vertrekken, zoals ze allemaal al hebben gedaan. Dit is een bedrijf dat geld zal verliezen of zijn CEO zal ontslaan en iemand zal aanstellen die het beter kan. Ik dacht dat private equity juist slim en scherp was.