VOORKOMEN - werkgeversreview Algemeen operatief bij Elis

1,0
20 sep 2022

Pluspunten

Eerlijk gezegd zijn er geen voordelen om hier te werken

Minpunten

Als je een giftige werkplek wilt ervaren, dan is Elis een goede keuze. Managers die het grootste deel van hun tijd op kantoor en op de vloer doorbrengen, veroorzaken alleen maar meer stress omdat ze niet in staat zijn om ook maar iets te managen. Er was een hoog personeelsverloop, veel werknemers die er al jaren zaten, zijn vertrokken en nieuw personeel duurde zelden langer dan een paar maanden. Natuurlijk is iedereen de schuldige, behalve het bedrijf en het management die weigerden te weten dat niemand daar wilde werken vanwege hun slechte reputatie. Zelfs langetermijnklanten die het bedrijf meer dan 10 jaar gebruikten, zouden hun contracten niet verlengen. De 'anonieme' personeelsenquêtes zijn een grap omdat er iemand over je schouder meekijkt bij het invullen. Ik zou Elis aan niemand aanbevelen als werkplek, tenzij je bevriend bent met of verwant bent aan het management, in welk geval je wegkomt met alles. Eerlijk gezegd was de beste beslissing die ik nam om Elis te verlaten, nu ik daar weg ben, kan ik zien hoe schadelijk het was voor mijn geestelijke gezondheid. Het is veel fysiek werk voor het minimumloon, wat ik niet erg vond, maar de oneerlijke eisen van lijnmanagers, het gebrek aan consistente disciplineprocedures en het moeten doen van de werklast van 2 mensen vanwege het hoge personeelsverloop zonder ook maar een bevestiging of aanbod van een helpende hand van de lijnmanagers die op kantoor spelletjes op hun telefoon spelen

Ontdek andere reviews over Elis

18 dec 2024

Pluspunten

slecht vijf zes een een

Minpunten

Hoeveel verdienen SAP-werknemers? Glassdoor heeft salarissen, lonen, fooien, bonussen en uurloon op basis van werknemersrapporten en schattingen.

1,0
26 nov 2025

Pluspunten

Salary Flexible work hours Great employees

Minpunten

Poorly orginised Poor management Work is too physically heavy Chance of health problems high i.e back problems No career development

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle