Als je een goed team hebt, dan is dit een geweldige plek om te werken, met voordelen en een salaris onder de industrienormen - werkgeversreview R&D bij Enghouse Systems

3,0
30 aug 2022

Pluspunten

Enghouse is een goed bedrijf met producten in meerdere branches, ze zijn ook een winstgevend bedrijf. Sommige van de teams die ze hebben zijn echt goede en erg aardige mensen om mee samen te werken. Er is ruimte voor loopbaangroei in sommige productlijnen.

Minpunten

Het bedrijf is behoorlijk succesvol, maar het lijkt erop dat er niet veel wordt gedaan om hun werknemers adequaat te belonen. De salarissen die worden aangeboden, zelfs voor nieuwe medewerkers, liggen onder de industriestandaard. De aangeboden voordelen zijn slechts het absolute minimum dat werkgevers mogelijk moeten bieden om te voldoen aan provinciale of federale werkgelegenheidsvereisten. Bijvoorbeeld: werknemers krijgen 2 weken betaald verlof, terwijl werkgevers in de markt overstappen op een model van meer dan 3 weken of onbeperkt vakantiedagen. Remote vs Hybrid work - Het HR-team meldt dat het bedrijf binnenkort overstapt van een full remote naar een hybride werkomgeving, maar daar is geen duidelijke indicatie van in het bedrijf. Ik zou denken dat de voorkeur van de meesten op afstand zou zijn. Internet- of thuiskantoorvoordelen zijn niet beschikbaar voor werknemers, zelfs niet in de huidige externe werkomgeving na Covid.

Reactie van Enghouse Systems
3y
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling te schrijven. We streven ernaar om continu te verbeteren en evalueren voortdurend onze arbeidsvoorwaarden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We zullen uw feedback zeker meenemen!

Ontdek andere reviews over Enghouse Systems

13 apr 2018
Anonieme werknemer

Pluspunten

Good environment and chance for promotion

Minpunten

Make sure you continue to recognize your hard working employees for advance or other responsbilities

2,0
10 jan 2026

Pluspunten

Remote work, great team to work with,

Minpunten

Company stopped investing in itself. Cutting costs that drastically impact business negatively.