Pluspunten
Je kan al op je eerste dag naar uitdagende cliënten gestuurd worden ( het is een beetje een loterij) maar een goede plek voor het opdoen van ervaring
Minpunten
Er werd beloofd dat je opgeleid wordt als je deelneemt aan het traject voor masterstudenten maar eigenlijk was er maar één interne cursus beschikbaar en er waren valse beloftes over financiering voor externe cursussen/opleiding. Weinig keuze met betrekking tot de cliënten naar wie je gestuurd wordt en veel van hen bevinden zich niet in het stadscentrum, hetgeen wel tijdens de sollicitatieprocedure beloofd werd. Het traject voor masterstudenten is helemaal niet gestructureerd, er zijn maar twee belangrijke uitdagingen gedurende het traject, ik had verwacht om voor het project regelmatig van negen tot vijf te werken. Het topmanagement bestaat voornamelijk uit mannen die zich weinig richten op het zorgen voor de eigen werknemers en stellen altijd de belangen van de klant voorop. Voor het vroegtijdig stoppen met het traject voor masterstudenten kan je een geldboete krijgen.