Pluspunten
Ik kan er geen bedenken. Als je niets anders kunt vinden en je moet worden betaald, denk ik dat je ze moet overwegen. Anders - niet doen.
Minpunten
1) Het bedrijf heeft een enorme interactie met speelgoed voor volwassenen, porno, cammeisjes en zo. Niet het beste van je cv. 2) Volledig ongeorganiseerd, voelen medewerkers zich buitengesloten, buiten de cirkel of ronduit buiten de prioriteit. De werknemer is een volledig vervangbare hulpbron in dit bedrijf. 3) Achtbaan van komende en vertrekkende werknemers, de vertrekkende werknemers realiseerden zich vaak dat het een vreselijk bedrijf is. Degenen die daar rondhangen, doen het vaak uit noodzaak dan van het werk houden. 4) Ik kon me geen gieriger bedrijf voorstellen. Je moet je eigen bier meestal in de koelkast betalen (zou het het bedrijf doden om 50 euro per maand te "investeren" om een paar drankjes te kopen?). 5) Moreel is extreem laag, medewerkers voelen zich ondergewaardeerd. Mensen zijn met ziekteverlof voor een gekke hoeveelheid tijd, meestal vanwege een laag moreel. 6) Management is oneerlijk en gewoon slordig. Tijdens sollicitatiegesprekken krijg je een zeer beperkte versie van de waarheid over wat je daar gaat doen. Soms liegen ze ronduit tegen je.