Pluspunten
Het lagere management heeft de handen ineen geslagen om te proberen de onrechtvaardigheden van de top te vinden.
Minpunten
Het leiderschap in HR wordt momenteel aangeklaagd wegens racistisch gedrag op de werkplek. Deze rechtszaak loopt al enige tijd en er is geen actie ondernomen tegen de 2 personen die worden aangeklaagd. In het licht van alle recente gebeurtenissen in de wereld, moet het directieteam de juiste beslissingen nemen om deze personen te verwijderen, aangezien ze nog steeds ongepast gedrag vertonen. Ik zou het afraden om voor dit bedrijf te werken totdat de omgeving is veranderd. HR eist momenteel ook dat alle werknemers weer aan het werk gaan op 9 november 2020. Deze aankondiging werd gedaan op dezelfde dag dat het aantal gevallen in NYC piekte en onze president dit dodelijke virus opliep. Er zijn geen geschetste richtlijnen voor het opnieuw betreden van kantoren en cruciale vragen zijn niet beantwoord om ervoor te zorgen dat veiligheidsmaatregelen worden nageleefd. Voor een bedrijf dat zichzelf op de markt brengt als een "Fresh Family", vind ik het bizar en pijnlijk dat het bedrijf zijn werknemers niet beschermt tegen racistisch gedrag of dodelijke virussen.