Pluspunten
Frontier lijkt nog steeds ontwikkelaars aan te nemen en ik wed dat ze een goed salaris betalen. Wat dit bedrijf geweldig maakt is de ontspannen omgeving en ik wed dat je hier ook gemakkelijk aangenomen wordt. Ze proberen bij te blijven met technologie en hebben een aantal goede ontwikkelaars.
Minpunten
Soms is het management te relaxed. Ze laten iedereen die lijkt te weten wat ze doen de touwtjes in handen nemen als die persoon luid genoeg is en overtuigend genoeg klinkt. Ik had niet het gevoel dat iemand mij hier steunde. Mijn manager liet gecontracteerde ontwikkelaars over me heen lopen en deed alleen alsof hij er iets aan deed. Ik werkte keihard om mijn deadlines te halen, alleen om die deadlines te zien verdwijnen zodra ik ze haalde omdat het management niet wist wat ze wilden of omdat een andere afhankelijke afdeling ons tegenhield of vertraagde. Het ergste was constant te worden gestoord om stomme bureaucratische onzin af te handelen. Ik zou niet opnieuw voor Frontier gaan werken tot ze hun gecontracteerde ontwikkelaars ontslaan en ik de autoriteit krijg om obstakels en mensen die vooruitgang en innovatie in de weg staan te verwijderen.