Pluspunten
1. Zeker goed topmanagement. Zielig middenkader 2. Het is een familiebedrijf. Cultuur is nep. Echte talenten worden niet verzorgd. Mensen met zichtbaarheid groeien snel. Dus mensen doen alle stunts om hun zichtbaarheid te tonen. 3. De meeste VP's nemen geen eigenaar omdat ze feitelijk geen macht hebben 4. CEO is gewoon een verkoper. Niet in staat om cultuur, mensen en leiders op te bouwen 5. Het goede is dat ze een wereldwijd bedrijf zijn, maar geen van de leiders is respectabel, behalve de COO
Minpunten
1. Ik heb meer dan 5 jaar gewerkt. Ik heb nooit begrepen wat GEP-cultuur betekent. 2. Mensen worden niet echt gewaardeerd. Sluit je aan bij dit bedrijf als je op zoek bent naar een baan en meer wilt weten over inkoop 3. Sluit u alstublieft niet aan als u op zoek bent naar een bedrijf dat werknemers waardeert, met u meegroeit en goed betaalt 4. Ethisch gezien een slecht bedrijf 5. Geen andere langetermijnstrategie dan 1 miljard verdienen 6. Zielige HR die ik ooit heb gezien. Onbeleefd, geen empathie, geen ethiek. 7. Slechte leiders door het hele bedrijf