Pluspunten
Ik zal er niet veel langer zijn als we onze rekeningen niet kunnen betalen. U zult absoluut weten wat uw loon zal zijn voor de komende 3 jaar, aangezien loonsverhogingen niet bestaan. Ik heb nog nooit ergens gewerkt waar de spreekwoordelijke wortel zo overduidelijk voor je bungelde. Doe meer werk, krijg meer geld (zie nadelen). Het meeste management is absoluut geweldig en als je geluk hebt dat je door een van hen wordt aangenomen, gefeliciteerd. Als je geen baan nodig hebt, heb dan geen bezwaar tegen stagnerende lonen in een wereld die elke dag meer kost om in te leven, onafhankelijk rijk bent, geen bezwaar heeft tegen een extreem stressvolle werkomgeving en geen problemen hebt met een enorm gebrek aan voordelen van een bedrijf met een omzet van 1,3 miljard, dan is dit bedrijf geweldig!
Minpunten
Laten we eerlijk zijn, het bedrijf is geweldig, vanuit het perspectief van een nieuw persoon. Je wordt aangenomen, je vindt het geweldig, ik heb een baan. Het is misschien niet de baan die ik wilde, maar ik kan me omhoog werken. Na enkele maanden merk je dat de dingen niet zijn zoals ze lijken. 401k-wedstrijden zijn lachwekkend, niet één in de tijd dat ik hier heb doorgebracht. De lonen stagneren en de werknemers worden schromelijk ondergecompenseerd. Meer werk doen, meer betaald krijgen is een verklaring van Nana zelf, maar de realiteit is dat het bedrijf moeite heeft om belastingen te betalen in het VK, personeel te veel bloedt tegen alarmerende tarieven en gunstige relaties met leveranciers te vernietigen om contant geld bij de hand te houden voor slechts een paar extra dagen. Aan schittering ontbreekt het hier ernstig, en dat blijkt uit elke strategische beslissing die het afgelopen jaar is genomen. Het managementteam in het nieuwe callcenter in Greenville, South Carolina, zal zeker hun collega'sfamilie inhuren als junior management, dus het houdt de kosten laag en het managementteam eerlijk in prestatiebeoordelingen. Ik bedoel, waarom zou ik liegen over een echtgenoot van een andere manager die aan mij rapporteert, als mijn partner aan hen rapporteert? Het hoogste management heeft problemen met communicatie. Door problemen zeg ik dat er geen communicatie is van welk management dan ook tot het tijd is om je team te verkleinen, of je mag het hakblok bezoeken.