Soort baan - werkgeversreview Wiskundeleraar bij GoStudent

25 feb 2022

Pluspunten

Geweldig voor parttime baan, flexibele uren en werken op afstand

Minpunten

Salaris zou iets verhoogd kunnen worden

Reactie van GoStudent
4y
Hoi, Heel erg bedankt voor je super feedback! Fijn om te lezen dat je geniet van de flexibele werktijden en locatieonafhankelijkheid die GoStudent biedt. Het spijt ons te horen dat u niet helemaal tevreden bent met uw salaris. Bij GoStudent betalen we vergoedingen conform de marktstandaarden, die vanaf het begin transparant worden gecommuniceerd. Meer dan 19.000 docenten wereldwijd kiezen voor GoStudent omdat we flexibiliteit en gemak bieden. Enkele van de redenen waarom zovelen ervoor kiezen om bij ons bijles te geven, zijn de volgende: - Flexibele planning voor wanneer en hoeveel je werkt, - Geen reistijd, - Een veelzijdige webapp die voortdurend wordt bijgewerkt en ontwikkeld, - We vinden jouw studenten voor u, zodat u zich kunt concentreren op datgene waar u het beste in bent, namelijk lesgeven. Desalniettemin waarderen we de noodzaak om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke service bieden - aan zowel onze docenten als onze klanten. Daarom hebben we onlangs programma's geïntroduceerd, zoals onze mentor- en ambassadeursprogramma's, waar toegewijde docenten hun inkomen kunnen verhogen, evenals ons bonussysteem. Als je hier meer over wilt weten, neem dan gerust contact op met ons Tutor Community Team via tutor@gostudent.org! We zijn erg blij dat je deel uitmaakt van GoStudent en ons steunt bij onze missie om de nummer 1 wereldwijde school te bouwen. Ga zo door! Het beste! Julia, Teamleider Begeleider Management

Ontdek andere reviews over GoStudent

17 nov 2022

Pluspunten

There really were only pros working at GoStudent, I loved my time there

Minpunten

Can’t really say there was any

Reactie van GoStudent
3y
Hi, Thank you very much for your fantastic feedback. We are so happy to hear that your time at GoStudent was such a positive one for you. We wish you lots of success in your new challenge! Anna Director of HR Operations
3,0
5 jan 2026

Pluspunten

Good hour rate, good communication with the team.

Minpunten

Income may vary; not a long-term job