Ooit de lieveling van industriële verpakkingsbedrijven, nu niet meer. - werkgeversreview Verkoop bij Greif

2,0
16 jun 2019

Pluspunten

Alle gebruikelijke voordelen voor grote bedrijven. Geweldige groep plantmanagers, vertegenwoordigers van de klantenservice en productiemedewerkers. Indrukwekkend productaanbod.

Minpunten

Werk bij Greif als je bereid bent te accepteren; * Slecht leiderschap met grote ego's en weinig respect voor doorgewinterde collega's. * Onrealistische doelen gesteld door mensen zonder branche-ervaring. * Leiderschap dat salarisverlagingen goedkeurt terwijl ze miljoenen verdienen. * Knie-schokreacties op veranderende marktomstandigheden die leiden tot fabriekssluitingen en ontslagen. * Voortdurend eraan herinnerd worden dat "goed niet goed genoeg is" en 113% moeten werken. * Een incentiveprogramma dat constant wordt gemanipuleerd zonder enige verantwoording en met als doel nul uitbetaling.

avatar
Reactie van Greif
6y
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat uw ervaring met Greif niet aan uw verwachtingen voldeed. We lezen elke recensie en zijn toegewijd om de feedback te gebruiken om de ervaring voor al onze Greif-collega's te verbeteren. Nogmaals bedankt.

Ontdek andere reviews over Greif

2 apr 2026
Anonieme werknemer

Pluspunten

benefits, colleagues, work load, options for job positions and locations, large company with great training programs

Minpunten

constantly reorganizing and processes change often

4,0
5 jun 2026

Pluspunten

I liked the people and environment.

Minpunten

None I can think of.

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle