Pluspunten
Werken op afstand, onbeperkte PTO's en enkele zeer bekwame ingenieurs. Een zeer enthousiaste cultuur en een behoorlijke technische stack. Competitieve salarissen.
Minpunten
Hopper beschouwt mensen als middelen en volgt een huur-en-ontslagmodel. In zekere zin is het eigenlijk het ergste dan de Amazon PIP-cultuur. De keeperstest is echt. Na een beoordelingsperiode van drie maanden zou u denken dat uw baan nu veilig is en dat u voldoet aan de verwachtingen van uw manager, maar dat is niet waar; Hopper is berucht vanwege het feit dat hij veel werknemers heeft laten gaan voordat de aandelen een jaar onvoorwaardelijk worden. Je krijgt geen functioneringsgesprek of PIP, je wordt gewoon losgelaten zonder enige uitleg. Het lijkt erop dat de managers een oneerlijke macht hebben om mensen te laten gaan zonder veel in hen te investeren. De WLB is naar mijn mening redelijk maar kan soms leiden tot een burn-out. Als het gaat om management is er geen duidelijk doel of strategie; er zijn een aantal en enkele vage plannen om ze te bereiken die vaak veranderen op basis van zinloze experimenten en voorbarige gegevens.