Pluspunten
Ik heb hier een aantal goede vrienden gemaakt en heb het meest geleerd over hoe slecht management er echt uitziet.
Minpunten
-dit bedrijf is uitsluitend gebouwd rond data en verkoop, als je niet helpt het product te verkopen, ben je niemands tijd waard. (en dat wordt je verteld) - management is super manipulatief, en ze noemen het "nuttig advies" - de omzet is HOOG, en dat komt niet omdat de startup-cultuur niet voor iedereen is, het is het feit dat je je geen mens voelt aan het eind van de dag zijn. Je zult overwerkt en onderbetaald worden en te horen krijgen dat dat je waarde is -bedrijfswaarden zijn een complete grap aangezien het C-suite-team je vertelt hoe je moet werken, en precies het tegenovergestelde doet -pestcultuur is hier echt, en dat geldt ook voor favorieten in mijn tijd bij dit bedrijf ontdekte ik wat echte depressie was, en veel ervan kwam voort uit de behandeling die ik kreeg van verschillende managers die tegen me zeiden dat ze om mijn welzijn gaven. Sinds mijn vertrek heb ik hier op verschillende afdelingen veel oud-collega's gesproken die zeer vergelijkbare ervaringen hadden. Het ging niet om de groeipijnen van het bedrijf, het was hun directe gebrek aan kennis om iets te managen.