Pluspunten
Eerlijk gezegd is de naam geweldig. Ik was constant onder de indruk van het feit dat ik bij Human Rights Watch werkte.
Minpunten
Je zou versteld staan hoeveel geld, talent en kansen een slecht geleide organisatie kan verspillen. Makkelijkste manier om te vertellen? HRW heeft een operationeel budget van $ 80 miljoen. Probeer te bedenken hoe dat soort geld in vredesnaam effectief kan worden gebruikt door een team van minder dan 500 mensen. * Ik werkte in een satellietkantoor, dus veel van de volgende zorgen zijn misschien niet van toepassing als je een baan krijgt in New York. * Als je ondersteunend personeel bent, heb je geen balans tussen werk en privé. Je wordt waarschijnlijk niet effectief getraind, je wordt in het diepe gegooid, je hebt een to-do-lijst die langer wordt en niet korter, je zult moeite hebben met het navigeren in een organisatie die enorm, bureaucratisch en siloh'd is , en lijden aan een constante omzet. Je zou zelfs kunnen werken onder iemand die geen zaken doet. Bovendien heeft het ondersteunend personeel een formele vakbond, die ik als een rode vlag zou beschouwen; als een organisatie haar werknemers eerlijk behandelde, zou er geen vakbond hoeven te zijn. Ondersteunend personeel heeft geen opwaartse mobiliteit; promoties en verhogingen zijn niet onderhandelbaar om de twee jaar; en je salaris zal moeilijk zijn om van te leven.