4y
Geplaatst namens Niels Schillewaert, PhD, medeoprichter en Managing Partner van InSites Consulting. Het spijt me dat u uw tijd bij InSites niet leuk vond en dat u zo negatief over het bedrijf denkt. Natuurlijk hebben we, net als elke organisatie, te maken met uitdagingen, maar we hebben behoorlijk wat moeite gedaan om deze aan te pakken en hebben een cultuur van continue verbetering bij InSites waar we erg trots op zijn. Ik wil ook context geven aan uw recensie en mensen een alternatieve kijk op het bedrijf bieden. Ons consultancybedrijf en het onderzoeksberoep als geheel worden gedreven door klanten met hoge normen en komen met strikte deadlines. Een deel van de opwinding van het werken in onze branche is het aangaan van deze uitdaging. Maar als dingen niet perfect lopen, moeten we dingen rechtzetten die ook onder druk kunnen komen te staan. Maar we leveren projecten in teams en 'goed' of 'slecht' is nooit te wijten aan één persoon. Een van onze waarden is 'gedurfd' zijn. Het impliceert dat we soms een minder conventionele of innovatieve methode of aanpak voorstellen, die onverwachte situaties en enkele uitdagingen met zich mee kan brengen. Maar we leren er ook van, we boeken vooruitgang en onze klanten prijzen ons daarvoor. Toegegeven, we hebben het afgelopen jaar capaciteitsproblemen gehad waardoor onze mensen soms harder moesten werken dan we wilden, maar op dit moment krijgen we onze middelen terug waar ze nodig zijn met meer dan 70 vacatures wereldwijd, zodat we de achterstand kunnen inhalen met onze 10+% groei van het afgelopen jaar. De balans tussen werk en privéleven in onze branche is niet eenvoudig te beheren en het is een proces dat we aan het perfectioneren zijn, dat is waar. Maar we vatten het helemaal niet licht op. We hebben een flexibel werkbeleid en een hybride werkbeleid waardoor mensen hun uren en werkplek kunnen aanpassen, zodat onze mensen hun thuis- en werkverplichtingen kunnen balanceren. We staan op het punt een welzijnsplatform te introduceren dat voor iedereen beschikbaar is, zodat ze kunnen deelnemen aan welzijnslessen zoals yoga en mindfulness. We investeren fors in leiderschaps- en managementtraining om ervoor te zorgen dat onze managers zijn toegerust om hun mensen te ondersteunen en hen te helpen een betere balans tussen werk en privéleven te bereiken. En het leiderschapsteam van InSites Consulting is erg gefocust op onze mensen en het creëren van een geweldige plek om te werken. Op het moment dat COVID begin 2020 toesloeg, zette ons leiderschaps- en managementteam zich onmiddellijk in om de banen van onze mensen te beschermen en het is een belofte die we met trots zijn nagekomen! Ondanks de druk op ons rendement in de loop van het afgelopen jaar hebben we het gedaan in het belang van onze medewerkers. Wat vervolgens buitengewoon verontrustend is in uw recensie, zijn de sterke woorden en beschuldigingen van "verbaal geweld", "gebrek aan empathie" en het zogenaamd respectloze feit dat junior medewerkers hondenafval moeten opruimen. Dit zijn zeer ernstige beschuldigingen die we zeer serieus nemen. Als dit waar is, nodigen wij u uit om de zaak in alle vertrouwen, respectvol en concreet met ons verder te bespreken, zodat wij passende maatregelen kunnen nemen. We hebben voor deze zaken een (anonieme) klokkenluidersregeling beschikbaar voor alle medewerkers en moedigen iedereen die een misstand ervaart aan om die procedure te gebruiken. We vragen alle medewerkers van InSites jaarlijks om een anonieme enquête in te vullen over hoe het is om bij InSites Consulting te werken en in de meest recente enquête die in mei 2021 is gehouden, labelt meer dan 80% van de InSites Consulting-teamleden die in ons kantoor in de VS/NYC zijn gevestigd, expliciet ons bedrijf als een "geweldige plek om te werken" en hoewel de woordelijke opmerkingen de gebruikelijke uitdagingen benadrukten, was het algemene beeld van een sterk en gelukkig team. Als het gaat om uw referenties over onderzoekskwaliteit en fraude willen wij u wijzen op het volgende. Het is waar dat de kwaliteit van respondenten een belangrijk gespreksonderwerp is in onze branche en dat het een collectieve verantwoordelijkheid is. Een die we bij InSites heel serieus nemen terwijl we openlijk praten over de uitdaging en hoe we deze aanpakken. Dit omvat het werken met gerenommeerde, doorgelichte monsterpartners met afspraken over de kwaliteit die we accepteren en kunnen weigeren. Dit gaat gepaard met onze eigen kwaliteitsdetectiestappen, waaronder digitale vingerafdruktechnologie en procedures voor het controleren op gevallen van lage kwaliteit in gemeenschappen en enquêtes. En aangezien het hoog op onze strategische prioriteitenlijst staat, hebben we een centraal team samengesteld dat uitsluitend is toegewijd aan de kwaliteit van respondenten, bestaande uit zowel datawetenschaps- als netwerkkwaliteitsinnovatierollen. Een specifieke KPI voor de kwaliteit van de respondent staat op onze lijst van strategische KPI's en wordt beheerd door dit netwerkkwaliteitsteam als onderdeel van de bredere consumentennetwerkfunctie. Dus terwijl de industrie met deze uitdaging worstelt, hebben we structurele stappen genomen om ervoor te zorgen dat we manieren ontwikkelen om hier op een zinvolle manier bovenop te blijven. Wanneer u verwijst naar "ongebreidelde fraude van respondenten", wat "gemarkeerd maar genegeerd" is, vinden we dat niet eerlijk en projecteert u een sectorbreed fenomeen uitsluitend op InSites Consulting, terwijl u de belangrijke maatregelen negeert die we hebben getroffen om dit aan te pakken. Over het algemeen hopen we dat we uw recensie meer context hebben gegeven.