Het bedrijf is vals. Dit is een geldkoe. Het bedrijf zo veel mogelijk opbouwen om het met maximale winst te verkopen en dat betekent dat ze misschien "mensgericht" zijn voor hun klanten, maar geen aap geven om hun eigen personeel. Kijk ook eens naar de merknaam. Er bestaat al een soortgelijk bedrijf met de naam. Google het. Het is het beste resultaat. Dat wisten ze toen ze rebrandden. Opnieuw. Perfect voorbeeld van de egoïstische plannen van de beherende vennoten. Er vinden massa's ontslagen plaats (maar ssst, vertel het aan niemand want we zijn een "familie" en "mensen eerst"), maar het treft alle lagere niveaus en alle beherende partners rijden nog steeds vrolijk voort zonder effect, ook al zijn ze doe geen werk dat geld oplevert. Gewoon veel woordsalade van hen. Ik werk centraal, geloof me als ik zeg, de perceptie is onjuist. De meerderheid van het personeel hier klaagt alleen maar, ellendig en gestrest. De poppen staan vooraan en in het midden om ons eruit te laten zien als een gelukkig gezin.