Pluspunten
Ik werk sinds april 2016 bij Ingenico in Nederland (Hoofddorp) en het is vanaf dag één een geweldige ervaring voor mij geweest als management consultant, IT tribe lead en nu als technisch directeur. Binnen mijn afdeling ben ik (samen met mijn management team) de drijvende kracht geweest achter de verandering richting een modern technologiebedrijf dat Agile Scrum en een DevOps-cultuur omarmt. Ik ben trots op ons diverse personeelsbestand en de productoplossingen die we onze klanten bieden. Ik beschrijf de werkomgeving die ik heb gecreëerd als een die zich constant aanpast aan de veranderingen in de markt en waarin wij op transparante wijze communiceren, discussiëren en samenwerken aan technologie, cultuur en organisatorische onderwerpen. Ik verlang elke dag excellentie van mijn mensen en ik ben mij ervan bewust dat zij van mij hetzelfde verwachten. Als leider en werknemer is het fantastisch om te werken met gepassioneerde, slimme en stimulerende collega's in een internationale omgeving.
Minpunten
Als technologiebedrijf zijn wij constant op zoek naar nieuwe manieren om onze wereldwijde betalingscapaciteiten aan onze klanten aan te bieden. Dit doen we door relevant te blijven in een snel veranderende markt. Dit betekent dat de werkomgeving uitdagend en soms veeleisend is op een positieve en constructieve manier. Je zou je prettig moeten voelen in een dergelijke omgeving om comfortabel te kunnen werken binnen Ingenico.