De CEO heeft problemen met het beheer van de onderneming - werkgeversreview Manager bij Initio

2,0
4 jul 2019

Pluspunten

Ze bieden elke dag een gratis diner aan.

Minpunten

Lange werktijden en zeer onprofessionele CEO.

Ontdek andere reviews over Initio

25 okt 2012

Pluspunten

great if you only speak chinese. about 90% of the staff at San Jose office is from Taiwan or China. small company means upper level management has chance to pay attention to what you're doing. small company means have chance to learn everything.

Minpunten

there is pressure to work longer hours. small company means that the deadlines are tight. also, if not used to chinese culture, can be difficult to adjust to different working attitudes.

2,0
27 feb 2013

Pluspunten

Ze bieden je elke werkdag gratis diner aan. Het diner is eigenlijk gewoon Chinees eten op diverse borden wat iedereen deelt. Het bedrijf is flexibel met betrekking tot de tijd waarop je 's morgens begint met werken. Je krijgt een goed salaris als je niet H1B-houder bent en ze willen je graag hebben.

Minpunten

De vroegere CEO werkte ontzettend hard. Ik heb in mijn carrière nog niet iemand zo hard zien werken. Ze had echter voor niemand respect en ze denkt dat zij de voornaamste reden is waarom het bedrijf succesvol was een paar jaar geleden. Om de zoveel tijd kun je haar horen schreeuwen tegen iemand op kantoor. Dit kan nu wel veranderen aangezien ze nu gedwongen is om op te stappen.