Pluspunten
Dicht bij Tacoma-gebied waar technische banen moeilijk te vinden zijn Verfrissingen en snacks worden gratis verstrekt Medewerkers zijn aardig, hoewel veel van hen nep zijn
Minpunten
Houd er rekening mee dat als je op de technische afdeling komt, je geen leven hebt tenzij je het goed vindt om verbaal te worden misbruikt en uitgebuit. Ik heb een goede baan achtergelaten voor deze plek dicht bij huis waar ik na slechts twee weken op de baan elke dag spijt van had. Om eerlijk te zijn is het mij een raadsel hoe iemand die de leiding heeft over de technische afdeling daar kan hebben. Je kunt bijna zonder reden vernederd worden in het bijzijn van iedereen en iedereen zal zijn als "huh, het is oké, dit gebeurt van tijd tot tijd voor iedereen", "het is normaal dat je moet begrijpen dat dit de manier van communiceren is van die kant" ! Serieus mensen zijn jullie zo wanhopig op zoek naar deze baan om aan te wennen? Elke keer dat zich een kans voordoet, direct of indirect, wordt u eraan herinnerd wie u bent binnen het bedrijf. Ik weet niet zeker of de eigenaar of de investeerders dit niet zien of dat ze gewoon de andere kant op kijken, aangezien dit een manier zal zijn om schapen te hebben in plaats van arbeiders. Er wordt van je verwacht dat je elke dag extra uren werkt en niet alleen een uur hier en daar, maar vrijwel de hele tijd dat je niet slaapt. Toen ik stopte omdat ik dit niet meer aankon, dacht ik dat ik er spijt van zou krijgen, maar het was zo gemakkelijk om een andere baan te vinden die eigenlijk bijna 30k meer betaalt; hoewel ik moest verhuizen. Als je jong bent en een carrière wilt opbouwen in een respectvolle omgeving, dan is dit geen plek voor jou, herhaal mijn fout niet. Ik wou dat alle opmerkingen hier de waarheid waren geweest.