Giftige werkplek - werkgeversreview Lab Technician bij Integrated DNA Technologies

2,0
1 jun 2021

Pluspunten

- goede balans tussen werk en privé - werk van ma-vr - +1 jaarlijks verlof voor elk jaar - goede medische voordelen - goede opstap voor alleen diploma/ITE-graden - verhoging elk jaar ongeveer 4% iirc

Minpunten

- bedrijfscontinuïteitsplan opstellen maar niet opvolgen als er nu covid is. zeg maar strikt geen overschrijding van diensten maar toch bleven managers en sommige medewerkers dat doen alsof ze geen covid krijgen. - betaalt diploma- en diplomahouder, beiden zonder ervaring hetzelfde salaris. zelfs een persoon in afwachting van een diplomacertificaat met slechts enige ervaring krijgt hetzelfde loon als een nieuwe afgestudeerde. belachelijk! - taken buiten je JD moeten doen, zoals veiligheid en schoonmaken als er geen stagiair is - domme KPI ingesteld op 97-98% die je jaarlijkse beoordeling en bonus (!!!) beïnvloedt - bonus berekend op basis van bedrijfsfactor, salaris , percentage waarvoor je gekwalificeerd bent... een hele lading vergelijkingen - het beheer komt voornamelijk van het eerste honk co. en de meesten van hen weten niet hoe ze een bedrijf moeten leiden vanwege het gebrek aan ervaring met externe contacten, wat betekent dat deze mensen worden gepromoveerd op basis van dienstverband en niet op ervaring - slechte arbeidsovereenkomst, zoals het management vragen om vanuit huis te werken wanneer ze kunnen werken in het lab wanneer we de hulp verdienen tijdens covid-tijden - management op de hoogte van laagpresteerders en mensen die slap op het werk zijn maar de ogen dichtknijpen - baas en management die zich alleen het 1 slechte ding dat je deed/wat je vergeten was te herinneren en niet de andere dingen je hebt het goed gedaan - baas die altijd denkt dat ze gelijk hebben, weigert fouten toe te geven of anderen te horen en je naar beneden te halen - baas heeft duidelijk een fout gemaakt, maar doet nog steeds alsof het niet haar schuld is en ontkent haar fouten als ze wordt gecorrigeerd, probeer woorden te formuleren die niet weerspiegelen dat het haar fout is - heel erg slechte communicatie en geen transparantie in termen van personeelsregeling en mensen die het bedrijf verlaten dat van invloed is op ons werk - geeft loze beloften zoals willen im bewijzen op communicatie- en teamwerk, maar nooit doen - medewerkers inhuren die hun werk niet kunnen doen, bijvoorbeeld geen zware gewichten > 5 kg kunnen tillen, dus behoorlijk oneerlijk tegenover anderen die zwaardere gewichten kunnen heffen - ongeveer 6 personen hebben het bedrijf tot op heden verlaten zoals ik weet, dat is nogal een groot verloop voor een klein pte-bedrijf - gebrek aan promotie / progressie voor werknemers die hier 3-4 jaar hebben gewerkt, terwijl snelle progressie voor mensen die laarzen likken :)

Ontdek andere reviews over Integrated DNA Technologies

1 dec 2025

Pluspunten

Great life work environment, listen to concerns. Great benefits and increase in salary.

Minpunten

lack of oversight, hard to find answers at times. Rushed for orders

3,0
5 jun 2026

Pluspunten

good pay and easy work

Minpunten

no sufficient training and when something goes wrong they try to throw the blame on one person