Pluspunten
Een paar laboratoriummeisjes in Brasov, Roemenië, waren aardig. Anders niets. Misschien de stad Brasov. Ja, die was prachtig.
Minpunten
Het is gewoon mafia! Eerst moest ik mijn eigen auto gebruiken, omdat de fabriek buiten de stad Brasov was. Nadat ik akkoord ging verstuurden ze een huurcontract, dat het mogelijk maakte voor Intersnack om na mijn vertrekt bij het bedrijf MIJN AUTO te blijveb gebruiken voor 20 euro/dag. :)))) Natuurlijk zei ik nee. Mijn rol was NPD-manager. Toen ik er aankwam vroeg de QA-manager, mijn directe baas, me om alle nalevingevaluaties te doen en de labels te herzien, naast mijn hoofdbaan. Ik legde aan haar uit dat ik dit niet kon doen, omdat ik niet genoeg tijd had voor beide, en ze liet me weten dat ik een oplossing moest vinden. Natuurlijk was de oplossing overtijd. Ze vroegen - en gaven voorbeelden, zoals de meesten deen - om elke dag tot 2 uur 's ochtends te werken, zonder voor de extra uren betaald te worden!!!! Na een maand, toen ze zagen dat ik weigerde om te werken tot 2 uur 's ochtends zonder betaald te worden, lieten ze me weten dat ze het contract willen beëindigen. Ze waren geshockeerd toen ik ze vertelde dat ik twee weken geleden ook deze beslissing had genomen. Ik nam mijn spullen en vertrok. Ze waren teleurgesteld dat ik 'wegrende', zoals hun HR-administrator zei. Hetzelfde HR dat 'vergat' om me 2 dagen te betalen. In conclusie, een rampbedrijf, een enorme chaos, en een verlangen om werknemers als slaven te gebruiken, en indien mogelijk om ze zoveel mogelijk te beroven.