Pluspunten
Salaris was concurrerend - dat is alles wat ik kan zeggen dat goed is.
Minpunten
Dit bedrijf is onprofessioneel. Ze communiceren niet. Ze volgen of reageren niet. Ik kreeg een aanbod voor een contract en ik accepteerde het. Voordat ik begon, verliet mijn recruiter het bedrijf. Ik word gebeld door de vervanger die in het eerste gesprek veel heeft gepraat. Ik begon bij het bedrijf en dacht dat alles in orde was, maar ontdekte dat ze mij niet de verwachtingen van het werken op kantoor meedeelden. De rekruteringsmanager was gefrustreerd, net als ik. De manager beëindigde mijn contract abrupt de dag voor kerstavond. Ik stuurde een bericht naar de recruiter met de vraag om een label en doos om de laptop terug te sturen. Geen antwoord. Weer een sms gestuurd. Eindelijk antwoord gekregen. Er werd een doos verzonden toen ik ging verhuizen. Het was misplaatst. Nu realiseer ik me na de verhuizing dat ik de laptop nog steeds heb. Dus ik vraag om een andere retourdoos. Het is aangekomen, maar toen ik het bij FedX probeerde af te geven, waren ze al gesloten. Binnen een paar dagen ontvang ik een e-mail waarin wordt gedreigd dat ik in het bezit ben van een actief en dat ze van plan zijn juridische stappen te ondernemen om het terug te halen. Maak je een grapje? Ik ben degene die het initiatief heeft genomen om de laptop terug te sturen. Ze stuurden een brief waarin stond dat ik hem terug moest sturen aan het einde van mijn opdracht. Hoe stuur je het terug? Ik kreeg niet eens een doos en label totdat ik erom vroeg! Nu is het opeens een dringende zaak terwijl het voorheen niet eens een zaak was? Ongelooflijk.