Pluspunten
De CEO is een van de meest ethische mensen die ik ken. Hij is pragmatisch en eerlijk in zijn behandeling van alle medewerkers. Presterenden worden beloond en niet-presterenden krijgen kansen om zich te verbeteren. Als boutique MSP is dit een soort familiebedrijf. Een groot aantal medewerkers werkt al meer dan 10 jaar bij het bedrijf. Vanuit een professioneel groeiperspectief wordt alle technische medewerkers, zowel op afstand als op locatie, ervaring geboden in het werken met een breed scala aan technologieën. LANSolutions vormt de generalist tot haar technologieprofessionals en helpt bij de verdere opleiding van diegenen die voldoende ambitie hebben om hun begrip en kennis te vergroten.
Minpunten
Als kleinere onderneming is er een beperkte opwaartse mobiliteit en is het nodig dat er eerst posities vrijkomen voordat je promotie kunt maken. Bovendien is de breedte van de technologieën enigszins beperkend en is er beperkte bekendheid met platforms op bedrijfsniveau, wat betekent dat technisch personeel niet veel zal werken met SCCM, Linux, Unix of Oracle.