Geen management en verre van een bedrijf te zijn - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Loyaltek

1,0
8 okt 2020
Anonieme werknemer

Pluspunten

zeer dicht bij het centraal station. Sommige persoonlijke zijn erg goede mensen

Minpunten

Zeer lage salarissen en geen echte voordelen Voordelen in het contract worden niet gerealiseerd CEO wil alleen geld en geeft niet om werknemers Geen ondersteuning en alles is wanordelijk

Ontdek andere reviews over Loyaltek

2,0
23 dec 2024

Pluspunten

Klein bedrijf, concurrerend salaris, korte sollicitatieprocedure.

Minpunten

Er is nog een beschrijving van precies dezelfde functie in precies hetzelfde team op Glassdoor. Toen ik het voor het eerst zag, dacht ik "oh, nou ja - gewoon een boze tirade van iemand die ontslagen is en het bedrijf zwart wilde maken". Helaas ontdekte ik al snel dat de beschrijving helemaal klopte, afgezien misschien van de oorzaak, die helaas veel ernstiger is. Een van de jonge teamgenoten is duidelijk een ernstig geval van NPD. Door briljant te manipuleren heeft hij niet alleen de teamleider om zijn vinger gewonden, maar ook (naar het schijnt) het hogere management. Aangezien hij een waardevol teamlid is, verwacht niet dat de situatie snel zal veranderen. Ik zou iedereen aanraden om uit de buurt te blijven, in ieder geval niet bij dit team.

9 jul 2024

Pluspunten

Great work life balance and company supoeor

Minpunten

Difficult to have contact with some team members

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle