Dynamische plek met geweldige collega's - werkgeversreview Marketing Campaign Manager bij Mercell Holding

4 sep 2025

Pluspunten

Ik gedij in de dynamische omgeving van een SaaS-bedrijf, waar we snel schakelen, uitdagingen aangaan en continu leren en ontwikkelen. Dit is echt een plek om te groeien als je dat wilt. Het afgelopen jaar ben ik enorm gegroeid, zowel professioneel als persoonlijk, en ik ben dankbaar dat ik deel uitmaak van zo'n gemotiveerd en doelgericht team. We combineren gedrevenheid en ambitie met oprecht plezier, wat onze samenwerking nog waardevoller maakt. Het allerbelangrijkste is dat ik echt gepassioneerd ben over ons product en er trots op ben bij te dragen aan het succes ervan. Bovendien is het geen gemakkelijke opgave om deel uit te maken van een consolidatietraject, het is het moeilijkste wat je kunt doen, maar we genieten er enorm van en werken als een sterk team! Bovendien is er open communicatie, zodat je altijd ideeën kunt delen en mee kunt beslissen.

Minpunten

Soms is de werkdruk hoog, maar ik neem aan dat dat bij de meeste SaaS-bedrijven zo is - maar we werken nooit overuren. Vergeet ook niet dat we bezig zijn met consolidatie. Soms kan communicatie vanaf het hoogste niveau snel worden gedeeld, maar we zijn bezig dit te verbeteren.

Ontdek andere reviews over Mercell Holding

2,0
5 jun 2026

Pluspunten

Good product and market awareness

Minpunten

Not enough support for employees

1,0
11 feb 2026

Pluspunten

None that I can think of

Minpunten

Not even sure where to begin with this company.. So many unfair dismissals, highly unrealistic sales targets, products that have not been tested are released and are expected to sell when they are full of bugs. Management does not listen to employees and when things dont work (as foretold by employees), the managers act all surprisdd and shifts blame to employees. Stay away at all cost!