Pluspunten
Als een van de teamleden met een langere vaste aanstelling bij MerusCase (6+ jaar), heb ik de achtbaanrit meegemaakt die ons bedrijf heeft doorgemaakt. Zoals alle snelgroeiende bedrijven, moesten we ons snel aanpassen aan nieuwe vereisten, soms wekelijks, om ons samenwerkende, diverse en tot nadenken stemmende team beter te ondersteunen (bijv. HR, salarisadministratie en tal van andere interne beleidslijnen). Onze omgeving biedt ook een platform voor ieders mening, wat soms tot patstellingen zal leiden over bepaalde onderwerpen. Gelukkig werken we altijd als team door onze verschillen heen en zoeken we naar de beste oplossing voor de taak die voorhanden is. We hebben altijd sterk leiderschap gehad, ongeacht wie de portemonnee had, maar ik heb het gevoel dat het bedrijf de afgelopen zes maanden een hoek om is gegaan op basis van de positieve discussies die ik heb gehad met mijn teamgenoten. Onze nieuwe en vooruitstrevende CEO (Soumya Nettimi) en haar ASG LegalTech-team hebben een aantal stappen gezet om ons te ondersteunen in deze steeds veranderende omgeving. Ze nemen zowel positieve als kritische feedback serieus en hebben er een prioriteit van gemaakt om eventuele noodzakelijke verbeteringen aan te pakken. Eenvoudig en duidelijk, ze luisteren en handelen snel. Nu de COVID-19-situatie in volle gang is, zijn we allemaal verhuisd naar een afgelegen werkomgeving en hebben we toegang gekregen tot alle hardware, software en kantoorapparatuur die we nodig hebben om ons comfortabel aan te passen. Ik was echt verbaasd over hoe responsief ons team was bij het maken van deze overgang en ik vond dat we beter waren voorbereid dan de meesten. Op afstand werken kan moeilijk zijn omdat een aantal van ons niet alleen afhankelijk is van de traditionele voordelen op kantoor (geweldige koffie, snacks, lunches, enz.), Maar we missen ook onze teambuildingevenementen zoals happy hours voor groepen, film- / game-avonden en cross -afdeling brainstormsessies. Als de zaken weer normaal worden, kijk ik ernaar uit om weer met al mijn teamgenoten om te gaan. Vanuit het standpunt van een carrièrepad kun je je eigen avontuur kiezen. Ik begon op de trainingsafdeling en nam uiteindelijk een uitvoerende verkooprol op zich omdat het een natuurlijke fit leek voor mijn persoonlijkheid en de optie voor mij beschikbaar werd gesteld. Ik heb de tools gekregen die ik nodig had om succesvol te zijn en heb dit niveau van ondersteuning niet ervaren bij een vorige werkgever gedurende mijn 20+ jaar durende carrière. Ik kijk uit naar waar we naartoe gaan en zal nooit als vanzelfsprekend beschouwen waar we zijn geweest. Ik ben trots en vereerd om samen te werken met mijn ongelooflijke collega's en leiderschapsteam. Ze nemen allemaal hun verantwoordelijkheid op zich, helpen elkaar als het een beetje hectisch wordt en doen altijd wat in het beste belang is van de groep en onze klanten. Echt goede voordelen: 401k Match, medische en tandheelkundige premies voor werknemers en gezinnen zijn 100% gedekt, Calm.com-lidmaatschap, volledig gevulde koelkast, teamlunches, eindeloze koffie en de mogelijkheid om vrijwel elke hardware en kantooruitrusting te kiezen die u wilt gebruiken voor het werk.
Minpunten
Geen enkele werkplek is perfect en MerusCase is niet anders. Toen ons bedrijf begin 2019 werd overgenomen, had ons team een hobbelige overgang van de oude garde naar de nieuwe. De problemen kwamen voornamelijk voort uit de onzekerheid met onduidelijke functieverantwoordelijkheden, het afstemmen van individuele carrièredoelen op die van het bedrijf en inconsistente communicatie. Gelukkig heeft ons huidige leiderschapsteam het uitgezocht en het schip rechtgezet. Goede communicatie is alles voor ons hechte team en daar zijn directe verbeteringen aangebracht door zowel het leiderschap als de medewerkers.