Geen respect voor senior professionals - werkgeversreview Marketing Specialist bij Michelin

1,0
25 mrt 2025

Pluspunten

Het is hier helemaal niet de moeite waard om te vermelden

Minpunten

Mijn ervaring bij Michelin Dubai heeft een verontrustende vooringenomenheid in leiderschap onthuld, waarbij Indiase werknemers worden bevoordeeld en de bijdragen van anderen worden genegeerd, ongeacht hun prestaties. Deze vooringenomenheid heeft geleid tot het oneerlijke ontslag van getalenteerde individuen van verschillende nationaliteiten, waardoor een giftige werkomgeving is ontstaan waarin favoritisme welig tiert. Bovendien functioneert het leiderschap meer als marionetten, ontbreekt het aan kritisch denken en slaagt er niet in om de echte zorgen van werknemers aan te pakken. Om echt een inclusieve cultuur te bevorderen, zou Michelin Frankrijk moeten overwegen om vertegenwoordigers van het hoofdkantoor te sturen om toezicht te houden op de activiteiten en ervoor te zorgen dat er geen exclusieve clubs bestaan onder Indiase werknemers. Dit zou helpen om de onevenwichtigheid aan te pakken en een eerlijke werkplek te bevorderen die bijdragen van alle nationaliteiten waardeert, waardoor vertrouwen en transparantie binnen de organisatie worden hersteld.

Reactie van Michelin
1y
We begrijpen dat uw ervaring mogelijk niet aan uw verwachtingen voldeed en we stellen uw feedback zeer op prijs. Laten we samen een betere weg inslaan – neem contact met ons op via feedbacks@michelin.com.

Ontdek andere reviews over Michelin

28 mei 2026

Pluspunten

Amazing culture and great people

Minpunten

Large company and moves at a slower pace

1,0
31 mei 2026

Pluspunten

Great pay. Made 150k per year straight out of college

Minpunten

Poor management. From top to bottom.