Pluspunten
De mensen in TS bij MicroStrategy zijn geweldig, de cultuur en vriendschappen die je maakt, houd je naast het werk. We hadden vaste uren van 9-6 of 10-7, en je neemt geen werk mee naar huis buiten dat. Gratis eten, snacks, koffie en zelfs bier van de tap in de bedrijfslounge. Goede voordelen - met een percentage dat overeenkomt met maximaal 12% voor pensioen, zorg/tandarts/zicht, hsa/fsa, enz.
Minpunten
Toen ik begon, hadden we kwartteamevenementen, jachtpartijen en andere leuke activiteiten. Het afgelopen jaar is dat allemaal verdwenen. TS heeft constant ondergepresteerd qua accounts/sales, tech en andere afdelingen en we worden niet gerespecteerd of professioneel behandeld binnen het bedrijf. Het middenmanagement neemt beslissingen voor ons zonder enige input van onze kant - zoals wijzigingen in systemen, bewegende vloeren, enz. De management van de afdeling bemoeits zich met alles, dwingt taken af, geeft extra werk zonder de juiste compensatie, mist transparantie en buigt naar de wil van elke input van iemand op Cxo-niveau of andere afdelingen, zelfs als het hun team in gevaar brengt. Gebrek aan groei omdat TS-management je niet toestaat om intern naar andere teams te gaan en valse beloften of promoties maakt en neemt meer taken aan.