Fijn uitzendbureau - werkgeversreview Productiemedewerker bij Nedflex

3 jan 2023

Pluspunten

Flexibiliteit met de planning Goede toeslagen in nacht en weekend Behandelen je als goede medewerker

Minpunten

niet altijd goed bereikbaar. hard werken

Ontdek andere reviews over Nedflex

1,0
4 jul 2018
Anonieme werknemer

Pluspunten

geen enkel voordeel voor deze wantoestand die men bedrijf durft te noemen.

Minpunten

Dit amateuristische bedrijf weigert gewerkte uren toe te kennen, betaald uren die wel zijn toegekent niet uit. Zegt dat er wel is uitbetaald, maar kan geen bewijzen overleggen en niet op mijn bankrekening te vinden. Eigen fouten worden niet erkent, maar wel extreem veel gemaakt. Je wordt met een kluitje in het riet gestuurd. Degene die als contactpersoon werkt voor Werkzaam werkt er aan mee en doet of hij het voor je uit zoekt, maar intussen wordt je alleen aan het lijntje gehouden. Ik kan alleen maar iedereen afraden om voor Nedflex te werken! Ook mijn collega's hebben hier last van, met hetzelfde verhaal.

1,0
29 aug 2022

Pluspunten

- Leuk werk - Zelfstandig werk - PC vanuit Nedflex - Leuke klanten

Minpunten

- Medewerkers worden dingen beloofd en niet nagekomen - 'Eruit werken' is in de mond genomen door een leidinggevende - Vertrouwenspersoon schend geheimhoudingsplicht - Uitzendkrachten worden niet- of te weinig betaald voor gewerkt uren - Zeer lage salarissen - Geen respect - Leidinggevende niet te bereiken voor de een, wel voor een ander.