Al met al een fatsoenlijke plek om te werken - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Oildex

3,0
11 apr 2017
Anonieme werknemer

Pluspunten

• Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed, onbeperkte vakantietijd (verplicht minimum twee weken / aanbevolen maximum 4 weken) met goedkeuring van je manager, werkschema is flexibel (afhankelijk van je afdeling) en thuiswerk wordt over het algemeen altijd toegestaan. • Al met al zijn mensen in dit bedrijf vriendelijk, aardig, en aangenaam om mee te werken. Dit kan zeker afdelingsspecifiek zijn. • Kan erg autonoom zijn. • HR focust erg op het 'geweldige werkplek'-initiatief organiseert vaak kleine evenementen, levert eten, en vraagt om feedback van werknemers.

Minpunten

• Er is weinig tot geen training over de producten en het bedrijf wat onfortuinlijk is, omdat het moeilijk kan zijn om te begrijpen. Dit versterkt zeker de leercurve. • Weinig tot geen teamwerk, iedereen werkt onafhankelijk. • Kan soms ongeorganiseerd lijken. Systemen werken niet altijd samen, geen planning / veel projecten op het laatste moment, mensen werken aan hetzelfde project, etc... • Erg weinig individuele feedback met betrekking tot werkprestaties • Sommige werknemers - met name in mijn afdeling - lijken gestresst, kortaf, en soms onvriendelijk • Veel van 'dit is jouw werk / dit is mijn werk / dit is niet mijn werk' soort delegatie. Erg weinig samenwerking op projecten. • Over-verheerlijking van 'zo druk' zijn.

Ontdek andere reviews over Oildex

18 dec 2024

Pluspunten

Great clients and services provides to them

Minpunten

Nothing to report that was a con

4,0
27 apr 2025

Pluspunten

Good pay, great people, decent benefits

Minpunten

ELT was very exclusive and non-communicative

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle