Pluspunten
Ik werk nu bijna drie jaar bij Paradigm als Senior Leasing Professional en na meer dan 15 jaar ervaring in vastgoedbeheer bij enkele van de grootste managementbedrijven in de branche, kan ik vol vertrouwen zeggen dat Paradigm zich onderscheidt van de rest. Vanaf de eerste dag voelde ik me welkom, gesteund en in staat gesteld om te slagen. Het managementteam biedt de middelen, training en aanmoediging die nodig zijn om te floreren, en respecteert tegelijkertijd een goede balans tussen werk en privé – iets wat vaak beloofd wordt, maar zelden waargemaakt wordt in deze branche. Bij Paradigm is dat echt zo. De salarissen zijn concurrerend en het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket is uitstekend, maar wat Paradigm echt uitzonderlijk maakt, is de cultuur. Er heerst een oprecht gevoel van teamgeest, samenwerking en waardering voor hard werk. Er zijn volop groeimogelijkheden en het bedrijf investeert echt in zijn medewerkers – of je nu net begint of een carrière voor de lange termijn wilt opbouwen. Na jarenlang zoeken naar het juiste bedrijf, kan ik zeggen dat ik eindelijk een plek heb gevonden die als thuis voelt. Ik ben van plan mijn carrière bij Paradigm af te sluiten en raad iedereen die op zoek is naar stabiliteit, carrièremogelijkheden en een ondersteunende werkomgeving van harte aan om te solliciteren. Het is zeldzaam om een bedrijf te vinden waar zowel professionele als persoonlijke doelen worden gewaardeerd, maar Paradigm maakt die belofte op alle vlakken waar.
Minpunten
Er zijn op dit moment geen nadelen te noemen.