Pluspunten
Het is een gemakkelijke klus
Minpunten
De andere medewerkers, eerst op mijn eerste avond had ik een vraag over het uitloggen van mijn computer en geen van de vijf mensen achter me die me wilden helpen, zelfs niet nadat ik het direct aan iemand had gevraagd, kon het niet schelen. Werknemers dampen in de hoek, God weet wat. Het is een zeer "ieder voor zich sfeer" omdat er quota zijn die je moet maken. Hier is het probleem, ik had een dienst van vier uur gepland, maar de bestellingen waren allemaal voltooid voor het einde van de dienst, dus natuurlijk laten ze je uitklokken en naar huis gaan. Dit probleem hiermee is dat elke keer dat ze een nieuwe persoon aannemen, de bestellingen sneller en sneller worden gevuld, zodat iedereen daar minder geld verdient. Dus als nieuwe persoon krijg je geen warm onthaal omdat jij de reden bent dat alle andere medewerkers nu minder verdienen. Ook de manager met wie ik te maken had, had een echte chip op zijn schouder toen ik van dienst moest veranderen omdat het schema "twee weken van tevoren klaar is". Ik ben echter pas twee dagen geleden aangenomen omdat ik een nieuwe werknemer ben, ik heb ook aangeboden om in het weekend op een ander moment te werken en kreeg deze vervelende "je bent minder dan vuil"-houding. Nee bedankt, houd je $ 11 per uur, het is het niet waard tussen management en de werknemers.