Pluspunten
Ik heb goede herinneringen aan de plek, want de collega's en projecten waren geweldig, net als het kantoor ook. Daarnaast is het leiderschap in de afgelopen jaren merkbaar verbeterd en ik hoop dat dit zal worden voortgezet op dit jongere pad van leiderschap dat meer in contact staat met de industrie. Het is zeker een plek die ik zou aanbevelen, maar misschien meer voor mensen in het begin van hun carrière, gezien je meer mogelijkheden en blootstelling aan grote projecten en groei neigt te hebben.
Minpunten
Ik heb gemengde gevoelens doordat mijn vroege ervaring minachtend en frustrerend was doordat het agentschap moeilijke tijden had doorstaan, vooral met afwezig of twijfelachtig leiderschap en onzinnig loononderhandelingen. In het algemeen zijn de lonen laag (zowat 15% onder het gemiddelde) voor de regio, maar dit wordt gecompenseerd door een meer ontspannen balans tussen werk en leven met werkuren van 9.00 tot 18.00 uur. Zoals eerder vermeld, weinig groei voor rijpere personen of het management. Gebaseerd op mijn ervaring en opties, zou ik het bedrijf over het algemeen een 3,4 geven, dus net over het gemiddelde.