Pluspunten
Progression is geen "kijk je verdrinkt" soort bedrijf. Het is geen "iedereen in concurrentie" soort bedrijf. Ze zijn een soort "kijk je opstaan" soort bedrijf. Iedereen heeft een "wij gaan als team verder"-mentaliteit - de teamspelercultuur is een van de sterkste en meest positieve dingen over Progression. Dit is een soort "gebruik je stem om een verandering aan te brengen". Het stelt u in staat om uitdagingen aan te gaan, op te staan, verandering door te voeren, uw groei te gebruiken om meer beleid te projecteren, uw ideeën te uiten en uw ideeën vervolgens te gebruiken om veelzijdig te zijn. Het team is slank, iedereen heeft zijn sterke en zwakke punten en dit is iets dat het management erkent. Je wordt omringd door mensen die veel moeite doen in wat ze doen, vooral als het belangrijk is om je quota te halen. Ik lieg als ik zou zeggen dat er nooit intensiteit is geweest of dat er nooit wrijving is geweest - natuurlijk is die er! Er zullen vast intense dagen komen!! Ook al zijn er meningsverschillen, mensen koesteren geen wrok omdat ze een gedeelde teamvisie hebben. Je hebt niet dag in dag uit te maken met slechte energie of giftige politiek. Josephine - De algehele baas van Progression is een leider met een hart. Ze luistert, geeft erom, ze pusht wanneer dat nodig is, en ze eist een cultuur waarin iedereen wordt gevierd - DAT IS de VIBE CHECK van het bedrijf!
Minpunten
- Natuurlijk zijn er dagen die intens zijn en je misschien langere werkuren hebt, maar het bedrijf laat je je eigen tijd indelen. Er is geen micromanagement omheen.