Pluspunten
GOod company to work to find opportunities
Minpunten
Not as such yet i found
Pluspunten
Good people and interesting subject. Since the integration to Straumann its not as independent but the challenge and rewards are still ok
Minpunten
Now part of a big corporate
Pluspunten
- Thuiswerken is de norm. - Je kunt gemakkelijk vrij nemen en genieten van je vakantie, omdat de bedrijfscultuur meer draait om ontspanning dan om daadwerkelijke productiviteit. 😊
Minpunten
- Het bedrijf lijdt aan een diep giftige cultuur. - De CTO, Agoston Torok, functioneert meer als een contentmarketeer dan als een echte technologieleider. Hun blogs en Reddit-aanwezigheid staan vol met lovende beschrijvingen van hun werkomgeving, maar in de praktijk schiet de organisatie ernstig tekort in effectief people management. - Het bedrijf werkt met een asynchrone, op afstand werkende stijl. Vreemd genoeg ontmoedigt de CTO werkgerelateerde discussies in Slack, omdat hij ze ziet als afleidingen. Dit creëert een omgeving waarin samenwerking en communicatie binnen het team ernstig worden belemmerd. Bovendien ziet hij discussies in GitHub pull requests als argumenten in plaats van productieve communicatie, en staat erop dat PR's worden samengevoegd zonder enige zinvolle dialoog over de opmerkingen. - De teamleiders zijn technisch bekwaam, maar missen essentiële zachte vaardigheden. Ze richten zich uitsluitend op coderen en verwaarlozen het welzijn en de professionele ontwikkeling van de werknemers onder hun toezicht. - Het bedrijf bevordert een cultuur van rassendiscriminatie, een realiteit die ik uit de eerste hand heb ervaren door herhaaldelijke gevallen van vooroordelen en oneerlijke behandeling.