Pluspunten
Om eerlijk te zijn was er niet veel over deze baan dat ik als een pro zou beschouwen. Alle diensten waren vier uur, dus ik denk dat je meer kon doen met je dag?!
Minpunten
In tegenstelling tot de voors en tegens waren er volgens mij veel nadelen. De winkel voor een was nooit druk. Ik verveelde me vaak. Ze zetten veel onnodige druk op de verkoopmedewerkers bijvoorbeeld elke klant moet worden omgezet in een verkoop. Als dat niet het geval is, moet dat een reden zijn. Ze proberen je ook om te vormen tot de assistenten die iedereen haat, bijvoorbeeld om de klant te moeten vertellen dat hij er fantastisch uitziet terwijl hij er in werkelijkheid verschrikkelijk uitziet! De uniforme situatie is echt een grap. Als je 12 uur of minder werkt heb je maar recht op 2 gratis stukken. Alle gedragen kleding moet van Promod zijn. Ze zorgen ervoor dat je nieuwe seizoensvoorraad koopt (ongeveer 7 seizoenen per jaar) zodat klanten je erin kunnen zien, maar met slechts 30% korting en de kleding die een beetje te duur is, is het gewoon belachelijk, vooral als je me nooit hun kleding normaal zou kopen!