Old school company - werkgeversreview Accounts Payable Specialist bij Prothya Biosolutions

2,0
2 feb 2025

Pluspunten

The company is OK, average.

Minpunten

An old school company where there are no options to grow further.

Ontdek andere reviews over Prothya Biosolutions

1,0
5 sep 2024

Pluspunten

Managementproblemen Vertraagde verzoeken Gebrek aan respect voor werknemers Onvermogen om managementproblemen op te lossen en te verhelpen

Minpunten

"Een complete teleurstelling - vermijd dit als u waarde hecht aan uw tijd en carrière" Ik heb onlangs twee sollicitatiegesprekken gehad met Prothya Biosolutions en kreeg bij beide gesprekken positieve feedback. De hiring manager verzekerde me dat ze actief bezig waren met het oplossen van de aanhoudende administratieve problemen, waarvan ik later ontdekte dat ze een groot probleem zijn binnen het bedrijf. Blijkbaar is ontevredenheid van werknemers over het management een bekend probleem, maar ik was nieuwsgierig genoeg om door te gaan met het proces, in de hoop op verandering. Ik nam zelfs vrij van mijn huidige baan voor de gesprekken, in de verwachting van een positieve uitkomst op basis van de feedback die ik kreeg. Maar ondanks dat de gesprekken goed verliepen, duurde het proces onredelijk lang. Het duurde drie weken voordat HR reageerde, en toen ze dat eindelijk deden, noemden ze een taalvereiste (Indiaas) die nooit eerder was genoemd. Dit voelde als een slecht excuus en het bevestigde de disfunctionaliteit waarvoor ik was gewaarschuwd. Het gebrek aan transparantie van het bedrijf, gecombineerd met een schijnbare minachting voor werknemers en potentiële werknemers, is alarmerend. Het management geeft duidelijk geen prioriteit aan werknemerstevredenheid of een professioneel aannameproces. Ik had gehoopt om bij het team te komen om het bedrijf te helpen verbeteren vanuit een technisch perspectief, maar de realiteit is dat geen enkele visie of ambitie een organisatie kan repareren die fundamenteel kapot lijkt. Ik wilde nul sterren geven, maar helaas is dat geen optie. Als je overweegt om hier te solliciteren, denk dan twee keer na. Prothya Biosolutions verdient jouw tijd of talent niet.

1,0
26 jan 2025
Anonieme freelancer

Pluspunten

Easy to reach From tech point of view, the company is a great school

Minpunten

Amateur approach. Top performer are overloaded. New unspoken policy is to hire young, not expensive, professionals because they do not see the structural problems so they cannot complain to management