verspild potentieel van een geweldig product - werkgeversreview Sales bij QOMPLX

2,0
14 jun 2023

Pluspunten

- een geweldige uitvalsbasis. - direct/regionaal team is geweldig - flexibiliteit op afstand/hybride/in-office. - techniek is goed.

Minpunten

QOMPLX heeft waarschijnlijk een van de betere cyberbeveiligingsoplossingen die er zijn, gericht op het detecteren van bedreigingen. Desondanks is er absoluut geen visie over hoe dit bedrijf te laten groeien en zeer weinig ondersteuning om mensen binnen de functie te helpen, vooral nieuwkomers. Het management huurt gewoon hun vrienden in die geen ervaring hebben met het verkopen van cyberbeveiligingsproducten, wat ertoe heeft geleid dat niemand in de geschiedenis van het bedrijf aan hun OTE voldoet, meer grote ontslagen dan de jaren dat ik hier heb gewerkt, en kan een door angst gedreven omgeving van verliezen zijn je dagelijkse werk. De training varieerde van team tot team omdat er geen officieel programma was. Aan iedereen die zich bij dit bedrijf probeert aan te sluiten: niet doen. je wordt naar binnen gelokt met een hoge basis en komt vast te zitten met onredelijke doelen, bijna geen training en zwaar wanbeheer, en wanneer je ontslagen wordt, geen communicatie over hoe/waarom en een absolute grap van een ontslagvergoeding.

Ontdek andere reviews over QOMPLX

1 dec 2025

Pluspunten

Good team with good tech

Minpunten

Internal Comms and sales planning

27 feb 2026

Pluspunten

- Great coworkers - Interesting technology - Great team

Minpunten

- Bad management for some teams - Financial instability lead to the company shutting down