Geweldig management, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, geweldige collega's - werkgeversreview Junior ERP Consultant bij Quistor

27 dec 2020

Pluspunten

Als je de kans wilt krijgen om heel snel nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en verantwoordelijkheid op je te nemen, dan is dit jouw plek. Ik heb ervaren dat ik (zelfs in een Junior-functie) heel zelfstandig mocht werken en mijn eigen tijd en taken kon beheren, wat een geweldige manier is om heel snel te leren. Daarnaast is het team erg vriendelijk, ruimdenkend en bereid om te helpen wanneer je ze nodig hebt. Ik vond het erg leuk om deel uit te maken van het FoodQloud-team, het was een geweldige werksfeer en een heel divers team!

Minpunten

Als Junior was het soms een uitdaging om zelfstandig te werken, maar over het algemeen ben ik erg blij dat ik de kans heb gekregen om dit te doen omdat je sneller groeit met grotere uitdagingen.

Reactie van Quistor
5y
Dear Quistorian, thank you for taking the time to write about your positive experience.

Ontdek andere reviews over Quistor

2 aug 2024

Pluspunten

The company hired me with 0 experienced, offering competitive Junior salary. Helped out throughout growth. Is very attentive to the personal matters, as well as permitting working part-time after maternity leave. Different projects, issues, helpful colleagues. Managed to grow in 2yrs to medior.

Minpunten

Lacking a strict system of handling project information, more learn from people.

25 sep 2024

Pluspunten

All, culture, flexibility, values, management as you are never just a number for them

Minpunten

Nothing, I’m really happy working here