Gebrek aan leiderschap - werkgeversreview Director bij ROYAL

2,0
19 nov 2020

Pluspunten

Hardwerkende mensen, technisch verantwoorde projectmanagers

Minpunten

Gebrek aan leiderschap, micromanagement, te veel concurrerende ego's. Veel favorieten en een beetje een populariteitswedstrijd voor wat betreft nieuwe medewerkers. De CEO praat graag over hoe geweldig al zijn medewerkers zijn en speelt favorieten voor deze personen in plaats van zich te concentreren op het grotere geheel.

Ontdek andere reviews over ROYAL

15 mrt 2022

Pluspunten

Ik werk al meer dan 10 jaar in de projectmanagementindustrie. Royal is de beste plek waar ik tot nu toe in mijn carrière heb gewerkt, punt uit. Het heeft een geweldige cultuur, met GEWELDIGE mensen die echt willen dat je slaagt. Ze zijn geweldig in het bieden van middelen, mentorschap, lessen - en gewoon om over het algemeen te laten zien dat ze echt om je carrière en persoonlijk welzijn geven. Als je op het hek staat, ga ervoor. Ze respecteren ook de balans tussen werk en privé, wat op prijs werd gesteld. Het werk is niet altijd gemakkelijk, maar ze erkennen en respecteren je vrije tijd als het hectisch wordt.

Minpunten

Ik beschouw het eigenlijk helemaal niet als een nadeel, maar ik zal vermelden dat Royal zich momenteel in een groeifase bevindt en grote veranderingen aanbrengt in on-boarding en projecttracking - al deze veranderingen zijn ten goede; maar ik moet vermelden dat als je nu begint, je een aantal van deze veranderingen zult leren. Nogmaals, helemaal geen slechte zaak - maar zou het vermelden waard moeten zijn voor iedereen die binnenkort begint op het moment van deze recensie.

4,0
5 dec 2024
Anonieme werknemer

Pluspunten

Small company Hybrid Schedule: 3 days in office, 2 remote Flexible on days to work remotely Flexible on start and end times Most co-workers were kind Monthly celebration of birthdays and tenure

Minpunten

Constantly changing direction of company Lack of transparency from upper management Extremely high workload First full paycheck may not be for an entire month after you start working there, depending on your start date. Only 12 paychecks a year vs being paid bi-weekly Terrible software systems

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle