Pluspunten
- Het is onderdeel van IPG Mediabrands; beschikking tot leuke voordelen. - Kerstvakantie.
Minpunten
- Er is carrièrevoortgang noch training. Doorheen een periode van 6 maanden heb ik nog geen enkel prestatiegesprek gehad – behalve een 10 minuten durende proeftijdsvergadering na 3 maanden – en ook geen adequate training: alle trainingen die werden georganiseerd waren admin-gerelateerd, niks op technisch gebied. - PCC is onderbemand en er zijn veel klanten met onrealistische draagvlakken. Een gemiddeld team heeft 4 klanten, wat een nachtmerrie is. Op papier had ik 100% van mijn werktijd toebedeeld aan 4 klanten, terwijl mijn reikwijdte eigenlijk 120% is, en dan heb ik het nog niet eens over de taken die niet aan de klanten gerelateerd zijn (admin, interne initiatieven en begeleiding van de junior teamleden), met als gevolg dat ik bijna elke dag tot 8 uur werk. - Hoog personeelsverloop, waarbij de meeste nieuwe klanten vervangingen zijn voor diegenen die het bedrijf verlieten en geen nieuwe functies betreffen als reactie op het toegenomen aantal klanten. - Het management/senior personeel heeft de neiging om de idiote werkuren die wij maken over het hoofd te zien, ondanks dat deze problemen door meerdere personeelsleden al voor langere tijd worden aangekaart. - Er is geen onderscheid tussen klantendienstteams en technische teams, wat voor ons een extra last betekent. - Incidenten van onbeleefde klanten worden snel van de hand gedaan en gebagatelliseerd door de senior leden als 'dat is het leven binnen een agentschap'. Ik moet zeggen dat dit niet het leven binnen een agentschap is, maar eerder het leven binnen een callcenterbedrijf. Geen respectabel agentschap zal de klanten toestaan zo grof te zijn tegen hun werknemers als wij dat hier meemaken.