1,0
1 okt 2025
Voormalige werknemer
Amsterdam
Pluspunten
Geweldige, vriendelijke en behulpzame teamleden
Minpunten
Dictatuur onder leiderschap en senior leiders
Pluspunten
Geweldige, vriendelijke en behulpzame teamleden
Minpunten
Dictatuur onder leiderschap en senior leiders
Pluspunten
Voordelen: Inclusieve werkcultuur - waar werknemers zich geaccepteerd en gewaardeerd voelen. Het diverse team bevordert samenwerking en wederzijds respect, wat een positieve en ondersteunende omgeving creëert. Uitdagende kansen - om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Door middel van boeiende projecten en opdrachten, pushen ze je om je vaardigheden en kennis uit te breiden, wat continue ontwikkeling bevordert. Geweldige teamdynamiek - dag tot dag is verrijkt door het werken met een geweldig team. Collega's zijn ondersteunend, coöperatief en inspireren elkaar, wat bijdraagt aan een positieve en plezierige werksfeer. Erkenning van werknemers - Het bedrijf erkent en waardeert de inspanningen en bijdragen van zijn werknemers. Ze erkennen prestaties en geven erkenning voor prestaties, wat de motivatie en werktevredenheid verhoogt. Professionele ontwikkeling - Het bedrijf hecht belang aan de groei van werknemers en biedt middelen en kansen voor professionele ontwikkeling. Trainingsprogramma's, workshops en mentorschapsinitiatieven zijn ook beschikbaar om nieuwe vaardigheden en bekwaamheden te verwerven.
Minpunten
Ik weet niet zeker of dit als een nadeel kan worden beschouwd, maar de algemene snelheid van verandering in elk groeiend bedrijf. Sommige mensen vinden het echt leuk om zich aan te passen aan nieuwe dingen en sommige mensen niet. Ook gaf ik 4 sterren in het algemeen, maar het is zeker een 5-sterrenbedrijf. Ik geloof dat 5 sterren betekent dat er geen ruimte is voor verbetering.
Pluspunten
They like to go out a lot
Minpunten
Poor leadership, poor product, toxic work environment