Alleen een leuke manier om een carrière te beginnen - werkgeversreview Webmaster bij Rue du Commerce

3,0
21 jun 2015

Pluspunten

- Aardige collega's, veel gelachen - Je kunt in gymschoenen komen en nonchalant gekleed gaan zolang je geen commerciële partner ontmoet - Je kunt afspraken maken als je een halve dag nodig hebt om naar de dokter te gaan

Minpunten

- Zeer laag loon (ik heb een masterdiploma en heb bijna het minimumloon betaald, jammer!), Geen augmentatie, dus wees bereid om te onderhandelen bij het binnenkomen van het bedrijf - Gebrek aan organisatie op alle niveaus van het bedrijf - Sinds de CEO is veranderd van bouwers van het bedrijf, er is een gebrek aan kennis over hoe een e-shop werkt, ze hebben alle mensen van tech en SEO ontslagen of laten gaan die het bedrijf veel zouden kunnen brengen, we weten echt niet waar ze heen gaan: p - Gebrek aan duidelijke positionering, was in het verleden bekend om hoogtechnologische producten, wil nu huis- en tuinproducten verkopen ... - Slechte onderlinge (mutuelle), slechte CE - Website CMS is hetzelfde sinds de opening van het bedrijf ...

Ontdek andere reviews over Rue du Commerce

13 apr 2025

Pluspunten

Amazing opportunities and co workers

Minpunten

Nothing that comes to mind

3,0
28 jan 2018
Anonieme werknemer

Pluspunten

u heeft de vrijheid om te doen wat nodig is om meer omzet / winstgevendheid te behalen.

Minpunten

soms is de strategie niet echt duidelijk (3 verschillende eigenaren in 5 jaar)

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle